nou disseny de la web

Hola a tothom. Desprès de un temps sense notícies, he refet el disseny de la web, aplicant una mica l’après durant el temps que he estat ‘ocupat’.

D’aquesta manera, he refet el disseny, fent que tota la web estigui dins de la mateixa pàgina, i que els salts als diferents apartats siguin més suaus. També he realitzat dos versions més de la web, en castellà (.es) i en english (.en). Afegint un script de geolocalització, s’hauría de carregar la pàgina correcta, segons a on estigui conectat l’ordinador que llegeix la web (GeoIP). Les diferents pàgines es carreguen amb ajax.

He adaptat el disseny per diferents tipus de pantalla (no encara per mòbil), i he modificat una mica el tipus de continguts, més pensats per els serveis que puc oferir.

En plan tècnic, la web ara utilitza HTML5, CSS3 i jQuery de manera extensiva, i inclou les llibreríes raphaël, jquerytools i geoip de maxmind. També s’utilitza la classe PHPMailer per el quadre de contacte.

Tot i que la dono com una nova versió, encara queden coses per afegir al disseny propi de la web, i encara queda contingut que afegir, així que estigueu atents!

 

xavi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

160.848 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

HTML tags are not allowed.