novetats

Hola a tothom.

Si mireu la web, www.artifex.cat, podreu veure que el redisseny que fa poc vaig fer, ha anat una mica més enllà. He utilitzat un fons més neutre, fent servir svg animats per a ajuda a la navegació de la web, he millorat l’ús de geoip, i he fet alguna millora interna. Com recordareu, ara la pàgina web utiliza tècniques CSS3, HTML5, jQuery, SVG i GeoIP, i PiE en el cas de Internet Explorer.

Posted in Featured Work by xavi. No Comments

nou disseny de la web

Hola a tothom. Desprès de un temps sense notícies, he refet el disseny de la web, aplicant una mica l’après durant el temps que he estat ‘ocupat’.

D’aquesta manera, he refet el disseny, fent que tota la web estigui dins de la mateixa pàgina, i que els salts als diferents apartats siguin més suaus. També he realitzat dos versions més de la web, en castellà (.es) i en english (.en). Afegint un script de geolocalització, s’hauría de carregar la pàgina correcta, segons a on estigui conectat l’ordinador que llegeix la web (GeoIP). Les diferents pàgines es carreguen amb ajax.

He adaptat el disseny per diferents tipus de pantalla (no encara per mòbil), i he modificat una mica el tipus de continguts, més pensats per els serveis que puc oferir.

En plan tècnic, la web ara utilitza HTML5, CSS3 i jQuery de manera extensiva, i inclou les llibreríes raphaël, jquerytools i geoip de maxmind. També s’utilitza la classe PHPMailer per el quadre de contacte.

Tot i que la dono com una nova versió, encara queden coses per afegir al disseny propi de la web, i encara queda contingut que afegir, així que estigueu atents!

 

xavi.

Posted in Featured by xavi. No Comments

webs en procés i d’altres herbes.

Hola.

Us presento les pàgines web que resten en procés i en les que a hores d’ara hi estic treballant:

http://www.esment.com/


http://www.standgra.com
i els darrers logotips i tríptics realitzats

logo de LMentS, centre d’estètica

i Flyers

Cal remarcar que tots els dissenys han estat realitzats amb Inkscape i GIMP, excepte en el cas del logotip de standgra, que s’ha utilitzat autocad.

Posted in 2d w3 Work by xavi. No Comments

imatges 3d

Fa poc que he pujat a la web imatges fetes en 3d.

Feu-hi una ullada, a veure què en penseu.

xavi.


Posted in 3d Work by xavi. No Comments

sant joan a la costa brava

Com sabeu, a Catalunya la revetlla de Sant Joan es celebra d’una manera especial. Aquest any hem anat amb uns amics a passar-ho a la Costa Brava, i si bé els mosquits varen fer acte de presència, l’experiència va ser prou bona.
Us deixo una imatge del que va ser la sortida del sol del dia 24, entre les illes formigues i Calella de Palafrugell.

Gaudiu!

xavi.

Tags:
Posted in 2d Work by xavi. No Comments

camps de blat

Més imatges del cap de setmana. Certament, la natura estava increïble, i amb el solete que anava escalfant l’ambient, la sensació era única. Aquí us deixo les fotos dels camps de blat amb la posta de sol al fons…

Tags:
Posted in 2d Work by xavi. No Comments

estiu a les comarques centrals

Aquest cap de setmana passat he estat junt amb uns companys de la AEG per la comarca de Osona. A part de lo bé que ens ho varem passar, la meteo y la natura ens varen aportar fotos com aquestes dos:

la reverencia del blat

la reina del blat

Tags:
Posted in natura Work by xavi. No Comments

presentació de nottifixxis!

Dimarts i dimecres passat es va “presentar en societat” la marca de moda “nottifixxis” de Gisela Neira, amb una bona acollida per part del públic assistent.

Les línies són línies senzilles i les formes orgàniques, esdevenint un disseny propi que a més té una història pròpia: cada model té la seva història particular explicada a l’etiqueta de la peça, els que demostra voler anar una mica més enllà en el conjunt del producte.

el enllaç: www.nottifixxis.tk (encara en construcció)

i l’adreça de contacte: nottifixxis@gmail.com

molta sort Gisela!

Posted in links Work by xavi. No Comments

Tavascan – maig de 2010

Aquest cap de setmana hem anat amb uns amics a fer una volta per Tavascan (Vall d’Aran). La sorpresa ha estat que hi ha un bon tou de neu! No sé si aguantarà molt, però sobre els 1600 metres ja hi trobàvem neu, i a 2600 feia un goig…

deus i dimonis

Us deixo una foto per la ocasió: i és que a aquestes alçades, tot blanc inmaculat i amb boira per tot arreu, el contrast amb la foscor de la vall és majúscul. D’aquí aquesta foto: déus i dimonis.

Gaudiu.

xavi.

Tags:
Posted in 2d Work by xavi. No Comments

Refuge d’Espuguettes des Horquette d’Alins, PN des Pyreneés

Aquesta foto enfoca el refuge des Horquette d’Alins, amb la bretxa de Roland i el Taillón al fons. Uns dels paratges més bells dels Pirineus.

Tags:
Posted in 2d Work by xavi. 3 Comments